Klik hier om je te Abonneren

Toedienen vanuit nCare apps momenteel langzamer of werkt niet Maandag 4th september 2023 09:11:46


Toedienen vanuit de nCare apps werkt momenteel langzamer of werkt niet. Dit geldt voor de nCare apps op iOS en Android. We hebben dit probleem momenteel in onderzoek en zullen een update plaatsen zodra er meer duidelijkheid is.

Workaround: we raden aan om via web.ncare.nl de toedieningen af te tekenen.

Een probleem in ons interne systeem heeft gisteren (4-9-2023) een overbelasting van de nCare apps op Android en iOS veroorzaakt. Hierdoor konden gebruikers vertraging ervaren in onder andere het registreren van toedieningen en uitzenden van dubbele controles. Door middel van een release hebben wij dit probleem gisteravond kunnen verhelpen. nCare web was ten tijde van de storing wel beschikbaar.

Alle toedieningen die zijn gedaan in de nCare apps ten tijde van de storing, zijn gisteravond verwerkt, waardoor de data actueel is.

Een evaluatie van de storing heeft reeds plaatsgevonden en op basis hiervan hebben wij de benodigde maatregelen getroffen waardoor de kans op herhaling minimaal is. We blijven dit monitoren om de optimale werking van nCare te kunnen garanderen.

De storing was verholpen op 4-9-2023 om 19:42 uur.

De storing is opgelost. Deze was gisteren 4-9-2023 om 19:42 verholpen.

De rest van de middag en vanavond zullen we de werking van de nCare apps blijven monitoren. Op de achtergrond blijven we vanavond bezig om de storing volledig op te kunnen lossen. Wij zullen morgenochtend rond 8:30 uur een nieuwe update geven, tenzij de storing voor die tijd al in zijn volledigheid is opgelost.

Zoals eerder aangegeven kunnen de nCare apps op Android en iOS weer gewoon gebruikt worden. Er kan echter vertraging optreden bij het aftekenen van medicatie of het uitsturen van dubbele controles.

De nCare apps op Android en iOS kunnen weer worden gebruikt. Mogelijk kan er nog wel wat vertraging optreden. Bijvoorbeeld bij het aftekenen van medicatie of het uitzenden van dubbele controles. We raden aan om hier alert op te blijven.

Op de achtergrond stellen wij alles in het werk om te zorgen dat de nCare apps weer optimaal functioneren. Wij zullen opnieuw een update geven zodra de storing in zijn geheel is opgelost.

De situatie is nog ongewijzigd. We hebben nog geen verdere update.

De situatie is nog ongewijzigd. Over ongeveer een uur zullen wij een nieuwe update plaatsen.

De status is momenteel nog ongewijzigd. We zullen het melden, zodra er meer bekend is.

Het probleem is geïdentificeerd. We werken aan de oplossing. Uiteraard plaatsen wij een nieuwe update, wanneer er meer bekend is.

We hebben het probleem nog in onderzoek. Zodra er meer bekend is, plaatsen wij een update.