Klik hier om je te Abonneren

Inlogscherm komt terug eerste pagina Dinsdag 12th oktober 2021 10:00:00


Er komen verschillende meldingen binnen dat wanneer gebruikers op het wachtwoord veld klikken, de pagina vernieuwd en je een wit inlog scherm te zien krijgt.

Google heeft een update voor Chrome uitgebracht waarin het probleem is opgelost.

Hoe krijg ik deze update? Open de Play Store-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik rechtsboven op het profielicoon. Tik op Apps en apparaat beheren. Zoek Chrome onder Updates beschikbaar. Tik op Updaten naast Chrome.

Het probleem wordt veroorzaakt door een update vanuit Google van Chrome. Google heeft op dit moment de update stopgezet en werken aan een oplossing.

De huidige workaround blijft tot die tijd het advies.

We hebben het probleem gevonden. Chrome for Android heeft een wijziging doorgevoerd waardoor dit probleem ontstaat. Dit komt voor in Chrome versie 94.0.4606.80, alle versies hieronder werken nog. De volgende workaround kan gebruikt worden: Druk in het inlogscherm op de drie puntjes bovenin het scherm en kies voor 'Openen in Chrome'. Via deze pagina kan je wel inloggen. Ondertussen werken wij aan een oplossing voor het probleem en houden wij je op de hoogte van de status.

We zijn dit aan het onderzoeken.